Bedrijven

Vergaderingen

Plan uw bedrijfstraining in het groene hart van Noord Nederland in de provincie Groningen,gelegen aan de Duitse grens van Bellingwedde.
Ons accommodatie heeft veel te bieden om ontspannen te vergaderen of deel te nemen aan een cursus of training.

Tot rust komen in een stijlvolle omgeving

Rust en ruimte. Even afstand nemen van de dagelijkse hectiek voor die noodzakelijke pas op de plaats om alle neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve is the place to be om wellicht een bedrijfsuitje of een bijzondere productpresentatie.
Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve is zo’n plek. De boerderij is een unieke locatie waar de sfeer bewaard is gebleven, maar waar ook is meegegaan met de eisen van modern comfort.

Zakelijk aantrekkelijk

Voor de zakelijke markt hebben we alle ingrediënten in huis om elke gewenste bijeenkomst te doen slagen. Of u nu met een klein of groot gezelschap komt, wij stellen alles in het werk om het u naar de zin te maken.

Accommodatie met allure

Zit de bespreking of presentatie er eenmaal op, dan biedt Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve u de gelegenheid om de bijeenkomst op een aantrekkelijke manier af te sluiten. U kunt in de gewelven van de boerderij even lekker ontspannen in de sfeervolle bar of vanaf het buitenterras genieten van het uitzicht over het Weddermeer. U kunt bij ons dineren en overnachten op het aangrenzende Villa park Weddermeer.
Er zijn outdoor-, teambuildings-, sportieve-, en recreatieve activiteiten, vlotten bouwen, kanotochten, mountainbiken, midgetgolfen, jeu de boules, en (bowling op een andere locatie van ons)
Kortom een programma vol activiteiten.

Entertainment

Als klap op de vuurpijl……
Na inspanning van de vergadering, kunnen wij zorgen voor ontspanning.
Wij organiseren voor u entertainment en outdooractiviteiten.
U kunt outdoor en entertainment downloaden via onze partybrochure.

Audiovisuele apparatuur

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve beschikt onder andere over flip-overs, overheadprojector, beamer, dvd spelers, een breedband Internet verbinding
Deze apparatuur kunt u vooraf reserveren en staat gebruiksklaar voor u in de vergaderzaal.

Overnachten

U kunt overnachten op het aangrenzende Villa Park Weddermeer. De villa’s bevinden zich op loopafstand van de vergaderlocatie. De villa’s zijn veelal van alle luxe en comfort voorzien, met sauna, solarium en luxe badkamer.

Professionele keuken

Dagelijks serveren wij een wisselend drie-gangenmenu. We gebruiken altijd verse producten. Natuurlijk kunt u in overleg een ander menu laten samenstellen. De culinaire mogelijkheden van onze koks zijn talrijk.

Maatwerk is onze specialiteit, waarbij we uiteraard graag rekening houden met speciale dieetwensen.

Ontbijt, Lunch en Diner

Kan worden verzorg in overleg met onze locatie

 

Parkeerfaciliteiten

Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van de parkeerfaciliteiten door 1 auto per woning te parkeren, en eventueel een tweede auto gratis op de parkeerplaats te parkeren.

Wij maken voor u een offerte op maat.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve
Wedderbergenweg 3
9698 XW
Wedde
t: 0597 563 185
f: 0597 562 746
info@urnenhoeve.nl