HOT CHOCOLATE BOMBS

HOE LEUK! HOE LEKKER!

NIEUW bij ons VERKRIJGBAAR!!!

HEMELSE HOT BOMBS van CHOCOLADE gevuld met mini marshmallows waarmee je de lekkerste warme chocolade mee maakt! Doe de Hot Chocolate Bomb in een grote mok, overgiet hem met hete melk en kijk toe hoe de bomb smelt. 
Roer nog even goed door en geniet! Onze BOMBS zijn handgemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade van Callebout, en dat proef je!

Deze BOMBS kun je vooraf bestellen en afhalen op vrijdag/zaterdag/zondag. Wil je bestellen? Wees dan tijdig met bellen of via Facebook Mesenger! De HOT CHOCOLATE BOMBS worden alleen op bestelling gemaakt, zoalang de voorraad strekt!!!

 

De volgende smaken hebben we in ons assortiment:

HOT CHOCOLATE BOMB TOBLERONE & een vleugje AMARETTO natuurlijk is deze bomb ook gevuld met mini marshmellows en chocolade. Verkrijgbaar in witte en pure chocolade. 

OREO HOT CHOCOLATE BOMB VAN WITTE CHOCOLADE. de BOMBS zijn gevuld met mini marshmallows & witte chocolade.

HOT CHOCOLATE BOMBS SWEET LIPS! de BOMBS zijn gevuld met mini marsmallows en chocolade! Verras je VALENTIJN met deze HOT SWEET LIPS 

HOT CHOCOLATE BOMBS CARAMEL: de BOMBS zijn gevuld met CARAMEL FUDGE & CRISPY SALTED CARAMEL PEARLS, uiteraard gevuld met mini marshmallows en chocolade.

KINDERBUENO HOT CHOCOLATE BOMBVoor de KIDS! Deze BOMBS zijn gevuld met DUO PINOTTI hazelnoot/vanille en mini marshmallows!

Alle HOT CHOCOLATE BOMBS zijn€ 4,95 p.st.