Paintballen aan het recreatiemeer van de Wedderbergen

Hawkeye paintball heet u van harte welkom.

Gehuisvest in Wedde, provincie Groningen in het noorden van Nederland gelegen aan het recreatiemeer van Weddermeerhoeve. Wij zijn eerste klas als het gaat om paintball.. Dus wil je spelen in Groningen, dan moet je zeker zijn bij Hawkeye paintball. Onze thema’s zijn gebaseerd op de landen (speelvelden. Wij hebben hulp gehad bij het ontwerp en de uitvoer van paintballpro’s uit Engeland, die regelmatig terugkomen met nieuwe ideeën of zomaar om te spelen tijdens de opendagen en met onze leden. Wij huisvesten ook de Paintball Vereniging Zuid Oost Groningen.

Paintball is niet alleen een sport maar ook een activiteit die gedaan kan worden door iedereen.
Onze medewerkers zijn professioneel getrainde mensen die weten hoe het spel gespeeld wordt en zullen ook als marshall (scheidsrechter) tijdens het spel aanwezig zijn om je bezoek zo leuk en interessant mogelijk te maken. De medewerkers van Hawkeye Events kunnen ook in het Engels en Duits goed communiceren, zodat men in hun eigen taal wordt aangesproken en dat maakt de paintball dag onvergetelijk.

Wij zijn trots op ons paintball. Bij Hawkeye Events speel je het spel zoals wij denken dat het gespeeld zouden moeten worden met het grootse plezier, echter wel met de nodige veiligheidsaspecten. Wij zijn voor Groningen een veilig paintball park, met complete veiligheidsgebieden. Onze paintballmarkers ( wapens) komen niet in het veiligheidsgebied, zodat het ongevaarlijk is voor publiek. Wij gebruiken veilige paintballmaskers, en ons gebied in Wedde is geheel met paintballnetten omringd. We gebruiken alleen maar de beste kwaliteit paintballs. Deze zijn milieuvriendelijk. De schil van de paintball is gemaakt van gelatine waar een waterachtige gekleurde vloeistof inzit. Dit is absoluut onschadelijk voor flora en fauna.

Wij gebruiken Tippman 98 custom markers, dit zijn semi-automatische wapens. Iedere speler draagt een schoon camo overall, en maakt gebruik van een goed onderhouden fris volgelaatsmasker die de dag kompleet maken. Wij staan je graag te woord indien je vragen hebt. Dus twijfel niet en bel vandaag nog!

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve
Wedderbergenweg 3
9698 XW
Wedde
t: 0597 563 185
f: 0597 562 746
info@urnenhoeve.nl