Crazy Bingo show

Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!

U heeft vast wel eens mee gedaan aan één van de bekendste spelletjes van ons land. Het oergezellige en uiermate spannende bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. Nu kunt u gokken zonder daar een belachelijke prijs voor te betalen. Maar ‘Crazy Bingo’ is ook net even anders dan de bingo die u gewend bent. U speelt de bingo individueel.

Samen met uw vrienden, familie of collega’s meedoen aan het bekendste spelletje van Nederland. BINGO! Voor diegenen die het spel al lang niet meer gespeeld hebben doen we even een opfris ronde op de ouderwetse manier. onze assistente zet de bingo machine aan en één voor één rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerste bingo?

Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we écht beginnen Tijdens Crazy Bingo leidt onze entertainer u op ludieke wijze door de avond. Zo worden er verhalen verteld, muziek ten gehore gebracht, worden er foto’s getoond en moet u opdrachten uitvoeren en zijn er quiz vragen. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te hebben. Uiteraard mag u vooraf zelf uw nummers uitkiezen.

Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Het team met uiteindelijk het meeste bingo’s heeft gewonnen en gaat u leuke prijzen winnen als pennen, sleutelhangers en wc-papier!

Aantal personen : minimaal 30 personen
Tijsduur : plm 2 uur
Kosten : € 14,75 p.p.
Extra : MAXbingo, gericht op oudere groepen (geen meerprijs)

Bovenstaand themafeest gaan samen in combinatie met onze eetarrangementen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve
Wedderbergenweg 3
9698 XW
Wedde
t: 0597 563 185
f: 0597 562 746
info@urnenhoeve.nl