Trouwen op Locatie

Een romantisch moment tijdens alle feestelijkheden op de trouwdag is natuurlijk wanneer jullie het ja-woord aan elkaar geven

De mooiste dag van je leven vier je natuurlijk op een bijzondere toplocatie!

Bistro & partyboerderij is de plek waar jullie belangrijke dag volledig verzorgd kan worden en is een officiële trouwlocatie van de gemeente Bellingwedde. Deze mooie plek aan het water van recreatiegebied de Wedderbergen biedt vele mogelijkheden.

Romantisch trouwen aan het water

Trouwlocatie Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve heeft een prachtig strand en een mooi gelegenheid om aan de waterkant elkaar het ja-woord te geven..Met een schitterend uitzicht over het meer omringd door flora en fauna, hoe romantisch kan het zijn?

Trouwen in het Veurhoes

Dit kan ook in de authentieke boerderij met nostalgische elementen gecombineerd met het moderne genaamd “Het Veurhoes”. Hier geeft je elkaar het ja-woord maar ook het aansluitend knalfeest kan opBrasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve verzorgd worden.

Organiseren

Het organiseren van een trouwfeest kan behoorlijk stressvol zijn. Dit moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden. Trouwlocatie Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve kan alles voor je uit handen nemen. Van decoratie tot aan heerlijke hapjes, diners, uitgebreide buffetten en drankjes die wij voor jullie serveren.

Brasserie Weddermeerhoeve heeft verschillende sfeeruimtes.

Het Voorhuis

Het Voorhuis is een intieme en moderne zaal met uitzicht op de dierenweide, de ruimte leent zich prima voor kleine besloten party’s en a la carte dineren of de plechtigheid van de trouwceremonie te houden. Het Veurhoes bied zitplaatsen voor circa 40 gasten

Bistro/Brasserie

Deze gezellige ruimte biedt plek voor 50 gasten. Er is een buffet/bar aanwezig in het restaurant en werd vroeger gebruikt als varkensstal. Nu is het een gezellige plek om te ontspannen aan de bar of een lekker kopje koffie te drinken. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de lunchkaart of u kunt een kleine maaltijd nuttigen, evenals een keuze maken uit een uitgebreid a la carte kaart. De bistro biedt ruime mogelijkheden voor het vieren van een gezellig feestje waarbij echt een café gevoel gecreëerd wordt

De Achterzaal

Het is de oorspronkelijke schuur van de boerderij. Hierin stonden de koeien en werktuigen en gereedschappen gereed voor gebruik. Het is nu omgetoverd tot een prima ruimte voor familiefeesten of groepen van 80 personen. De gasten vinden het prettig dat je de Achterzaal kunt afsluiten als een eigen ruimte, zodat je bijvoorbeeld met je eigen familie apart kan zitten, met het nuttigen van buffet of menu. Het voordeel van de Achterzaal is dat je deze ook bij de Bistro en Veurhoes kan aantrekken, zodat deze ruimte dan plaats bied aan 170 zittende gasten.

Bereikbaarheid

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve is gelegen in een bosrijke omgeving met prachtige flora en fauna in het plaatsje Wedde, vlakbij de snelweg N368 afslag Wedderveer of afslag Wedde en is dus goed bereikbaar. Iedereen kan met de auto komen want Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve beschikt over een parkeerterrein voor zeker 200 auto’s.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Brasserie & Partyboerderij Weddermeerhoeve
Wedderbergenweg 3
9698 XW
Wedde
t: 0597 563 185
info@weddermeerhoeve.nl